Kesklinna elanikud saavad toetust koduümbruse haljastamiseks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kesklinn.
Tallinna kesklinn. Foto: Peeter Langovits

Tallinna kesklinna valitsus alustas projektiga «Roheline õu», mis annab majaomanikele ja korteriühistutele toetust aedade korrastamiseks ja rohelisemaks muutmiseks.

Kesklinna vanem Mihhail Korb avaldas heameelt, et nüüd saavad projektist toetust kesklinna inimesed oma koduümbruse kaunimaks kujundamiseks. «Kui eelmine projekt andis toetust vaid õuealade koristamiseks, siis nüüd saavad majaomanikud ja ühistud toetust ka selle haljastuseks,» rääkis Korb.

Projekti käigus saab toetust küsida puude, põõsaste, püsikute ning ronitaimede ostmiseks ja istutamiseks. Kesklinna valitsus annab toetust ka lillekonteinerite, -vaaside, -amplite ostmiseks ning istutusmaterjaliga täitmiseks, aga samuti puude raideks ja ohtlike okste lõikuseks.

Projektis saavad osaleda kõik kesklinna majaomanikud ja korteriühistud. Toetuse suurus on kuni 60 protsenti projekti maksumusest. Maksimaalne toetus ühe taotleja kohta on kuni 800 eurot.

Kesklinna valitsus ootab taotlusi hiljemalt 15.maiks kella 12-ks.Täpsemat infot saab kesklinna kodulehelt: http://www.tallinn.ee/kesklinn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles