Tänavu tuleb kümnes malevasuvi

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malevasuve 2011 algus
Malevasuve 2011 algus Foto: Toomas Huik

Kahe nädala pärast ehk 3. mail kell 15 avab SA Õpilasmalev ankeedid tänavustesse malevarühmadesse registreerimiseks, sel aastal saavad noored kaasa lüüa juba kümnendal malevasuvel.

Viimastel aastatel on malevas töötamine muutunud üha populaarsemaks, näiteks möödunud aastal täitusid kõik rühmad veerand tunni jooksul.

«Sel nädalal on kõikide rühmade info kodulehel olemas, noored saavad juba valikuid teha ja omavahel arutada,» ütles SA Õpilasmaleva nõukogu esimees Tiit Terik Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsil.

Kokku pakub malev sel suvel noortele umbes 800 töökohta. Praeguse seisuga on töökohad ette valmistatud 38 rühma jaoks, neist 15 asub tegutsema linnas ja 23 on linnavälised rühmad. Üks linnaväline rühm on ette nähtud üliõpilastele.

«Peamised tööd on nagu ikka, marjade korjamisest kuni heakorratöödeni, näiteks ka turbaraba ja astelpajuistikute hooldamine,» loetles Terik.

Augusti keskel korraldatakse ka üle-eestiline malevlaste kokkutulek.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles