Algab Õismäe siseringi taastusremont

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õismäe sisering.
Õismäe sisering. Foto: Peeter Langovits

Haabersti linnaosas algavad Õismäe siseringi taastusremondi teise etapi tööd, millega oluliselt paranevad sealsed liiklemis- ja parkimisvõimalused.


«Õismäe siseringil paiknevad koolid ja lasteaiad, kuhu hommikuti tuuakse autodega lapsi ning õhtuti veetakse koju,» ütles Haabersti linnaosavanem Marek Jürgenson. «Selliseks intensiivseks liikluseks pole käesoleval ajal Õismäe sisering mõeldud, seda enam takistavad liiklust sõidutee äärde pargitud autod. Tänastes kitsastes Õismäe siseringi teeoludes ei pääse tihtipeale majade juurde ei prügivedajad ega ka kiirabiautod.»

Taastusremondi tegemisel on arvestatud siseringil paiknevate koolide ja lasteaedadega ning seetõttu tehakse töid kolmes osas: esmalt Õismäe tee 108 – 136, siis Õismäe tee 138 – 12 ja seejärel Õismäe tee 90 – 56 majade juures. Taastusremondi lõpetamise tähtaeg on 14. september.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles