Savisaar: linnaosade kaotamise teemal tuleb rahvaküsitlus

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar
Edgar Savisaar Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnapea Edgar Savisaar kinnitas täna, et linnaosade kaotamise teemal korraldatakse võimalikult kiiresti rahvaküsitlus.

Savisaar tõdes tänasel Tallinna linnavalitsuse pressikonverentsil, et keskerakondlikul linnavõimul on traditsiooniks korraldada rahvaküsitlusi olulistel linnaelu puudutavatel teemadel.

«Oleme otsustanud, et teeme seda ka sel korral,» kinnitas Savisaar täna linnaosade kaotamist puudutavast haldusreformist rääkides.

Linnapea leidis, et ehkki haldusreformi eelnõu jõuab juba homme volikokku, ei ole rahvaküsitlus hiljaks jäänud. «Ma arvan, et see on praegu väga aktuaalne ja rahvaküsitluse korraldamine nüüd eriti kohane,» ütles Savisaar. Samas tõdes ta, et küsitlus tuleks korraldada võimalikult kiiresti.

Linnapea sõnul viiakse küsitlus läbi mitmeid kanaleid kasutades. Savisaare sõnul tehakse seda küsitluspunktides, linna ajalehtedega levitatavate küsitluslehtede ja interneti vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles