Riik eraldas Tallinnale linnateatri tarbeks üle 180 000 euro

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnateater.
Linnateater. Foto: TV3

Tallinna linnavalitsus arutab kolmapäevasel istungil lepingu projekti, mille kohaselt saab kultuuriväärtuste amet kultuuriministeeriumilt Tallinna linnateatri tarbeks 181 257 eurot.

Kultuuriministeeriumi ja Tallinna kultuuriväärtuste ameti vahelise lepingu kohaselt kohustub kultuuriväärtuste amet kasutama eraldist Tallinna linnateatri lavaaugu ning Põrgulava projekteerimis- ja renoveerimistöödeks.

Kultuuriväärtuste ametil tuleb pidada raamatupidamises ministeeriumi eraldise kohta eraldi kuluarvestust ja esitama vahearuandeid, samuti teavitada kõigist eraldise kasutamisega seotud oluliste asjaolude muutustest.

Ministeeriumil on õigus nõuda eraldise saajalt leppetrahvi suuruses kuni seitse protsenti eraldisest, samuti jätta eraldise järgnevad osad välja maksmata, kui kultuuriväärtuste amet esitab kuludokumentides või aruandes valeandmeid või ei võimalda tutvuda eraldise kasutamist kajastavate originaaldokumentidega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles