Aas: tasulise parkimise ala Piritale ega Nõmmele ei laiene

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piritale tasuline parkimine ei laiene.
Piritale tasuline parkimine ei laiene. Foto: Liis Treimann

Tallinna abilinnapea Taavi Aasa sõnul on kuulujutu puhul, nagu laieneks tasulise parkimise ala Piritale ja Nõmmele, tegemist mitte millestki sündinud kuulujutuga.

Aas mainis, et linnavalitsus ei kavatse Pirital ja Nõmmel parkimist tasuliseks muuta. Tema sõnul jääb arusaamatuks, millistele kummalistele allikatele tuginedes meediaväljaannetes selliseid jaburaid väiteid tõe pähe levitatakse.

Pirita linnaosavanem Tiit Terik lükkas samuti ümber kuulujutud, nagu laieneks tasulise parkimise ala Piritale. Tema sõnul pole sellistel väidetel mitte mingisugust alust.

Pärast tasuta ühistranspordi hääletustulemuste selgumist hakati Teriku sõnul spekuleerima erinevate võimalustega selle rahastamiseks. Eelmisel nädalal esitas ilmselt just sellest tiivustatuna oma arupärimise ka Tallinna linnavolikogu opositsioon.

Terik kinnitas, et 2009. aastal suudeti tasulise parkimise mittevajalikkust juba tõestada ning niisugune asi pole Pirital endiselt otstarbekas ja suurt tulu ei tõota.

«Kahju, et sellised pahatahtlikud spekulatsioonid millegipärast ikka ja jälle levivad. Valega aetakse inimesi ainult segadusse ja ongi kõik,» mõistis Terik valeinfo levitamise hukka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles