Remont lööb segi rongiliikluse Balti jaama ja Nõmme vahel

Hanneli Rudi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrirong.
Elektrirong. Foto: Albert Truuväärt/Õhtuleht

Alates 11. aprillist on ülepäeviti  Tallinna – Nõmme raudteelõik osaliselt elektrirongidele suletud ning inimestel tuleb soovitud rongile pääsemisel olla tähelepanelik.

Seoses Eesti Raudtee korraldatavate raudtee renoveerimistöödega 11., 13., 16., 18., 20. aprill on elektrirongidele suletud Tallinna – Nõmme raudteelõik. «Nõmme on siis nagu uus Balti jaam,» selgitas Elektriraudtee müügi- ja kommunikatsioonijuht Norbert Kaareste.

Ta lisas, et nendel päevadel on kuue reisi puhul käigus asendusbussid, üheksa rongi sõidavad Balti jaamani ning ülejäänud reiside puhul tuleb inimestel Tallinna ühistransporti kasutades jõuda Nõmmele või Nõmmelt kesklinna. «Päris igale väljumisele ei ole mõistlik asendusbussi panna, sest mõnel puhul peab buss linnaliikluse tõttu varem väljuma ehk samal ajal, kui läheb eelmine rong,» sõnas Kaareste.

Kaareste soovitas rongireisijatel tutvuda ettevõtte kodulehel ja peatustest olevate plakatitega, kus on välja toodud rongid, mis ei sõida Tallinna – Nõmme lõigul.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles