Peagi saab trammiga Tondilt Kadriorgu iga päev

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tramm.
Tramm. Foto: Andres Haabu

Linnavalitsus kavatseb trammiliiklust liinil nr 3 tööpäevadel tihendada ning rakendada liin tööle ka laupäeviti ja pühapäeviti.


Vastavale otsusele eelnes trammiliinide nr 1 ja 3 ning nendega paralleelsete liinide kasutustiheduse uuring, teatas Raepress.

«Kuigi läbiviidud uuringust järeldub, et teised ühistranspordiliinid tagavad Kadrioru piirkonna teenindamise küllaltki heal tasemel ning seega otsest vajadust trammiliikluse tihendamiseks ei ole, otsustasime siiski sellekohast häälekat nõudmist arvestades trammiliini nr 3 taas täismahus käima panna,» ütles abilinnapea Taavi Aas.

Seega otsustab linnavalitsus bussiliini nr 5 koormuse vähendamiseks kesklinna piirkonnas ning Kadrioru elanike, Eesti Kunstimuuseumi külastajate, Tallinna Ülikooli üliõpilaste ning Tallinna Muusikakooli õpilaste liikumisvõimaluste parandamiseks trammiliini nr 3 sõidugraafikut tööpäevadel kella 9.30 kuni 14.30 tihendada ning liini ka nädalavahetusel tööle rakendada.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles