Päästjad käisid last radiaatori vahelt välja aitamas

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radiaator
Radiaator Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Päästjad käisid eile hommikul Maardus aitamas last, kelle käsi oli radiaatori vahele kinni jäänud. Veidi hiljem päästeti Tallinnas varikatuselt laps, kes ei saanud sealt enam alla.

Eile kell 8.40 teatati, et Maardus Veeru tänaval asuvas majas on lapse käsi radiaatori vahele kinni jäänud, teatas Põhja päästekeskus.

Maardu päästjad painutasid radiaatori plaadid niipalju kõrvale, et hätta sattunud umbes 3-aastane poiss sai käe välja tõmmata. Kuna radiaator polnud väga tuline, ei saanud laps ka kuumakahjustusi.

Lõuna paiku käisid päästjad taas üht last aitamas. Kell 12.11 anti häirekeskusele teada Põhja -Tallinnas Sõle tänaval asuva maja varikatusel olevast lapsest. Lilleküla päästad tõid trepikoja varikatuselt tõmberedeliga alla seitsme aastase poisi. Kuna ta oli ise varikatusele roninud, siis poisil midagi viga ei olnud.

Pääste abi läks vaja, kuna ettevõtlik laps suutis läbi koridoriakna küll trepikoja katusele ronida, kuid tagasisaamisega tekkis probleeme. Umbes nelja meetri kõrgune katus pole laste mängukoht ning üle katuseääre veeredes võinuks laps tõsiselt viga saada, manitses päästekeskus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles