Tallinn otsib vanalinna uut lõbusõidurongi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna vanalinn.
Tallinna vanalinn. Foto: Raigo Pajula

Tallinna linnavalitsus otsustas enampakkumise korras leida vanalinna turiste sõidutama võimalikest parima uue lõbusõidurongi.

Tallinna abilinnapea Eha Võrgu sõnul on vanalinnas lõbusõidurong ringi sõitnud juba ligi 20 aastat ning seega juba lausa suvise vanalinna lahutamatuks osaks muutunud.

«1994. aastast on pakkunud võimalust jalavaevata vanalinnaga tutvuda lõbusõidurong Vana Toomas ning huvi selle teenuse kasutamise vastu on olnud läbi aastate väga suur,» tõdes Võrk. «Samas ei ole vanalinna tänavatel liikunud lõbusõidurong jalakäijaid häirinud ega ohustanud. Seega oleks selle teenuse jätkumine vägagi tervitatav, küll aga tuleb nüüd vana ja oma aja ära elanud sõiduvahendi asemele uus ja võimalikest parim leida.»

Võrk avaldas lootust, et selle teenuse ostmise vastu huvi tundjaid on mitu ning konkurss kujuneb tulemuslikuks.

Konkursitingimuste järgi antakse võitjale õigus lõbusõidurongiga kokkulepitud marsruudil liiklemiseks viieks aastaks. Kui rongi tehnilised tingimused seda võimaldavad, võib teenust osutada aastaringselt iga päev kella 7st kuni 23ni.

Konkursi hindamiskriteeriumeid on kaks - rongi vanus ja kõrgeim pakutud tasu kalendriaasta lõikes.
Edukaks pakkumuseks tunnistatakse see, mis saab kõigi hindamiskriteeriumide alusel kõige rohkem väärtuspunkte. Kui enim väärtuspunkte saanud pakkumusi on rohkem kui üks, eelistatakse kõrgeima maksumusega pakkumust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles