Nõmme lasteahistajat pole siiani tabatud

Merike Teder
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotoroboti pilt.
Fotoroboti pilt. Foto: Politsei

Nõmmel ringi liikuvat lasteahistajat pole siiani tabatud, kuid politseile laekub elanikelt pidevalt vihjeid veebruari keskel avaldatud fotorobotiga sarnanevate inimeste kohta.

«Hetkel pole selle juhtumiga seotult kedagi kahtlustatavana kinni peetud. Politsei on saanud hulgaliselt vihjeid fotorobotiga sarnanenud isikute kohta ning kõiki neid vihjed kontrollitakse,» sõnas Põhja prefektuuri pressiesindaja Tuuli Annama.

Uute ega varem toime pandud juhtumite kohta, kus keegi oleks autost lapsi kõnetanud, pole rohkem lisandunud.

Politsei saatis veebruari keskel meediale fotoroboti mehest, kes on sõitnud päevasel koolist tulemise ajal 7-10-aastastele tüdrukutele ligi ja kutsunud neid oma autosse. Enne seda korralda Põhja prefektuur mehe tabamiseks ka suuroperatsiooni, ent tabada teda ei õnnestunud. Mees on 35-50 aastat vana, keskmise kehaehituse ning hallide või pruunide lühikeste juustega, räägib eesti keeles ning sõidab ringi maasturi tüüpi sõiduautoga.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles