Rollerijuhi ründamine tõi emale ja pojale kriminaalsüüdistuse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Motoroller. Foto on illustratiivne.
Motoroller. Foto on illustratiivne. Foto: Silja Kaigu

Põhja ringkonnaprokuratuur saatis kriminaalsüüdistusega kohtu alla keskealise naise ja tema täisealise poja, kellel lasub süüdistus motorolleriga sõitnud noormehe ründamises, sealhulgas kannatanu pihta õhkrelvast laskmises.

Süüdistuse järgi ründasid 55-aastane naine ja tema 26-aastane poeg tunamullu 22. juuni pärastlõunal Tallinnas Tartu maanteel asuva Statoili tankla juures neile võõrast 23-aastast noormeest, kasutades füüsilist vägivalda ja ebasündsaid väljendeid.

Eeluurimisel kogutud andmeil algas konflikt ägedast sõnavahetusest. Motorolleriga noormees üritas seejärel naisest ja tema pojast peksmise vältimiseks eemalduda, ent naine lükkas tema motorolleri ümber ja tagus seda jalaga, poeg lõi aga haamriga vastu motorollerit.

Kui noormees hakkas oma vara kahjustamist keelama, lasi 26-aastane mees tema suunas mitu korda õhupüstolist, tabades kannatanut selga ja sääremarja. Seejärel hakkas mees rollerijuhti tankla territooriumil haamriga taga ajama, loopides teda samal ajal kividega.

Kui noormees jooksis tagasi oma rolleri juurde, haaras naine tal riietest kinni ning tõukas teda ja peksis rusikatega. Kõrvaliste inimeste kutsutud politsei saabumise järel jätkas mees kannatanu ründamist ja püüdis teda rusikaga lüüa, kuid politseiametnikud takistasid rünnet ja paigutasid kannatanu ohutuse tagamiseks politseisõidukisse.

Eeluurimise lõppedes esitas Põhja ringkonnaprokuratuur naisele ja tema pojale süüdistuse avaliku korra raskes rikkumises, sest nad kasutasid kannatanu vastu vaimset ja füüsilist vägivalda ning häirisid ja ohustasid rahvarohkes kohas kõrvalisi inimesi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles