Täna kella üheks päeval oli tasuta ühistranspordi küsitlusel osalenud üle 63 000 tallinlase

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasuta ühistranspordi küsitlus Kadriorus.
Tasuta ühistranspordi küsitlus Kadriorus. Foto: Mihkel Maripuu

Tasuta ühistranspordi teemalisel elanike küsitlusel oli pühapäeval kolm tundi enne küsitluspunktide sulgemist osalenud 63 360 inimest, küsitlus kestab täna  kella 16-ni.

Seni on kõige populaarsemad olnud Kristiine kaubanduskeskuses ja Lasnamäe Centrumis asuv küsitluspunkt – neist kummaski on käinud üle 7000 inimese. Viru bussiterminalis, Solarise keskuses, Mustakivi keskuses ja Linnamäe teel asuvas Maxima kaupluses paiknevas küsitluspunktis on käinud üle 3700 inimese.

Aktiivseimad küsitlusel osalejad on olnud Lasnamäe linnaosa elanikud  - Lasnamäel asuvates küsitluspunktides on käinud oma seisukohta avaldamas üle 25 000 inimese, seega iga neljas hääleõiguslik lasnamäelane.

Küsitlusel saavad osaleda isikut tõendava dokumendi alusel kõik vähemalt 18 aasta vanused, rahvastikuregistri andmeil Tallinna linnas elavad inimesed.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles