Tallinna tänavatel töötab öösiti kolm teeremondibrigaadi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Löökaugud Tallinnas.
Löökaugud Tallinnas. Foto: Mihkel Maripuu

AS Tallinna Teed remondib ööpäevaringselt löökauke pealinna tänavatel, kusjuures päevasel ajal töötab üks ja öösiti kolm brigaadi.

Üks brigaad jõuab vahetuse jooksul remontida kuni 60 löökauku.

Suuremahuline teekatete remont algab pärast asfalditehaste käivitamist, mis juhtub siis, kui ööpäevane keskmine õhutemperatuur on pluss viis kraadi.

«Kevadiste asfalteerimistöödega alustamine sõltub ilmast, kuid 15. maiks on kavas löökaugud ühistranspordiliiklusega magistraaltänavatel kõrvaldada ning raha nende tööde tegemiseks on ka olemas,» ütles abilinnapea Kalle Klandorf.

Varakevadel parandatakse löökauke peamiselt ühistranspordiliiklusega tänavatel. Remondiks kasutatakse talvist parandussegu, millega töötamine on suvisest asfaldisegust ligikaudu kolm korda kallim. Talvise parandusseguga remontides lõigatakse asfaldiaugu servad sirgeks, kuivatatakse gaasipõletiga augu põhjad ning küljed, paigaldatakse nakkekiht ja alles siis pannakse auku asfaldisegu.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles