IRL algatas Saue linnajuhtide umbusaldamise

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Mihkel Maripuu

Tänasel Saue linnavolikogu istungil andis volikogu Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni esindaja üle umbusaldusavalduse reformierakondlastest Saue linnapea Harry Pajundi ja abilinnapea Rafael Amose vastu.


Umbusaldusavaldusele olid allkirjad andnud volikogu IRLi fraktsiooni liikmed Valdis Toomast, Moonika Liiv, Signe Laar, Kristiina Kotter, Urmas Viilma ja valimisliidu «Kindlad tegijad – uus tulevik» fraktsiooni liikmed Ero Liivik, Henn Põlluaas, Tõnu Urva, Andres Pajula, Matti Nappus.

Umbusaldamise algatajad põhjendasid sellise radikaalse sammu astumist sügava
murega Saue linna arengu ja tuleviku pärast. Ollakse seisukohal, et Reformierakonna poolt juhitav Saue linnavalitsus ei ole toime tulnud Saue linna ja linnavalitsuse juhtimise ning töö korraldamisega.

«Linnavalitsus on kaotanud koalitsioonipartneri IRL-i, paljude linnakodanike, enamiku linnavolikogu liikmete ja volikogu fraktsioonide usalduse. Samuti heidetakse Reformierakonna poolt juhitavale linnavalitsusele ette koostöötahte ja koostöövõime puudumist nii oma koalitsioonipartneri kui ka opositsiooni suhtes,» teatas IRLi kuuluv Saue linnavalitsuse liige Jüri Tümanok.

Avalduses paluti volikogu esimehel lülitada umbusalduse avaldamine järgmise Saue linnavolikogu istungi päevakorda, mis toimub järgmisel teisipäeval.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles