Reporter.ee: teelt välja sõitnud joobes juht aidati tagasi maanteele

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avarii Harjumaal.
Avarii Harjumaal. Foto: Politsei

Harjumaal Kose vallas teisipäeva õhtul avariis surma saanud joobes ja turvavööta juht oli kohalike sõnul veidi varem teelt välja sõitnud, kuid aidati tagasi maanteele ega takistatud tal uuesti rooli istumast.

Harjumaal Kose vallas läks 32-aastane purjus Tiit hilisõhtul oma viienda seeria turbo-diisel-sport BMWga sõitma, vahendas Reporter.ee.

Vardja-Ravila tee 3. kilomeetril kaotas mees oma auto üle kontrolli, sõitis teelt välja ja paiskus katusele.

Turvavööga kinnitamata Tiit suri saadud vigastustesse  sündmuskohal. Kohaletulnud politseinikud leidsid mehe autost õllepudeleid.

Kui politseinikud liiklusavarii asjaolusid selgitama hakkasid, selgus hirmustav tõsiasi. Hukkunud Tiit oli joobes sõidukijuhtimise eest mitu korda
kriminaalkorras karistanud. Sellest hoolimata ei takistanud temaga koos olnud kaaslased Tiitu autorooli istumast.

Kohalike elanike sõnul oli Tiit juba natuke aega varem autoga teelt korra välja sõitnud. Kohalikud aitasid Tiidul auto tagasi teele saada, kuid ei takistanud ilmselgelt raskes joobes meest uuesti rooli istumast.

Needsamad Tiidu autorooli lubanud mehed, kelle seas oli ka Tiidu vend, tulid pärast avariid sündmuskohale ja hakkasid meie kaamerameest ähvardama, üritades tal avariipaiga filmimist takistada.

Politsei teatel on joobes juhi sõitmalaskmine vastutustundetu tegu, millega piltlikult öeldes teine inimene surma saadetakse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles