Prokurör nõuab narkomaanist röövmõrvarile eluaegset vangistust

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aldo Luud / Õhtuleht

Põhja ringkonnaprokurör Ainar Koik nõudis täna Harju maakohtus kohtuvaidluses mullu sügisel Laagris röövi käigus naise mõrvanud narkomaanist mehele eluaegset vangistust.

Prokuröri hinnangul on Andrei Mihhailovi (33) süü rängas kuriteos tõendatud ning talle tuleb mõista rangeim võimalik karistus ehk eluaegne vangistus, vahendab ERR Uudised.

Mihhailovi kaitsja Leelo Viil palus kohtul mõista oma kaitsealusele leebema karistuse kui nõudis talle prokurör, kohus langetab otsuse 27. märtsil.

Eelmisel nädalal alanud protsessil tunnistas Mihhailov end kuriteos täielikult süüdi, kuid ütles, et ei tahtnud ohvrit tappa ja see juhtus spontaanselt, kuna ta oli röövi ajal narkojoobes,

Põhja ringkonnaprokuratuuri süüdistuse järgi lõi Mihhailov mullu 26. septembril kella 11 ja 12 vahel Tallinnas Laagris Lehiste puiesteel 32-aastast naist korduvalt kõva esemega ning röövis temalt toidukoti ja rahakoti; kannatanu suri ülejärgmisel päeval haiglas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles