Tallinna ringteel sõitis veok teelt välja ja paiskus külili

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna ringteel veidi enne Lagedi viadukti sõitis täna öösel teelt välja raskeveok ja paiskus teeäärsel heinamaal külili.

Kohapeal viibiva Postimehe reporteri sõnul oli vene numbrimärkidega veok liikunud sirgel teelõigul Jüri poolt Tallinna poole. Visuaalsel vaatlusel võib öelda, et veok on mingil põhjusel sõidu ajal sujuvalt vajunud pehmele teepervele, sõitnud teeäärsele heinamaale ning külili vajunud.

Politsei- ja piirivalveameti andmetel juhtus õnnetus täna öösel umbes 00.30 ajal. Kohale sõitnud patrull selgitas välja, et veoki roolis olnud 1974. aastal sündinud Vjatšeslav oli kaine ning õnnetuse põhjustas tõenäoliselt tugev külgtuul.

Täna keskpäeval toimetavad veoki ümber puksiir ja mitmeliikmeline meeskond, kes üritavad veoki teele tagasi aidata. Puksiirimeeskond on politseid teavitanud sellest, et ajutiselt võidakse liikluseks sulgeda üks või mõlemad sõidusuunad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles