Musumäel tervitati kevade saabumist

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kodulinna Maja korraldas kevade saabumise tähistamiseks üritustesarja, mis algas Musumäel kevade esimestel minutitel kell 7.14 Toivo ja Toomas Luhatsi karjasepasunate saatel.

Traditsiooniliselt ütles tervitussõnad Tallinna linnapea, laulsid Tallinna Tehnikaülikooli koorid ja segakoor Noorus.

Tänavu juba 39. korda toimuva esimese kevadpäeva tähistamise kavas on mitmeid üritusi. Kell 8.14 on Kodulinna Majja (Gümnaasiumi 3) linnarahvaga kohtuma kutsutud endised linnapead.

Kell 10.14 oodatakse kõiki huvilisi Tallinna Loomaaeda, kus kevadet tervitatakse koos Aleksei Turovskiga ning kell 12.14 ootab Urmas Laansoo Tallinna Botaanikaaia Palmimaja juures kõiki huvilisi, et rääkida kevadekuulutajatest taimeriigis.

Pärastlõunal jätkuvad üritused Lastekirjanduse Keskuses, Loewenschede tornis, Kullo Lastegaleriis, Gruesbecke-taguses tornis, Kodulinna Majas, Piiskopi aias ja Pikk tn 34 salongis Allee.

Üritustesarja «Kevad kõnnib mööda linna» täieliku kavaga saab tutvuda siin. Lisainfot saab Kodulinna Majast (Gümnaasiumi 3), telefonidel 6449 867 ja 5079 565.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles