Avapäeval osales tasuta ühistranspordi küsitlusel 8500 inimest

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
4. liinil asendatakse vanad trammid uute vastu.
4. liinil asendatakse vanad trammid uute vastu. Foto: Andres Haabu

Esimesel päeval osales tasuta ühistranspordi teemalisel küsitlusel esialgsetel andmetel ligi 8500 tallinlast.

Elanike küsitluse läbiviimise komisjoni esimees Toomas Sepp märkis, et juba esimese päeva tulemus näitab, et seekordne küsitlus kujuneb rohkearvulisemaks kõigist varasemaist küsitlustest, vaatamata sellele, et sel korral pole elektroonilise osalemise võimalust, vahendab Raepress.

Aktiivseimad küsitlusel osalejad olid avapäeval Lasnamäe linnaosa elanikud – oma seisukohta käis Lasnamäel asuvates küsitluspunktides avaldamas ligi neli tuhat osavõtu tingimustele vastavatest linnaosa elanikest.

Kõige populaarsemad olid Lasnamäe Centrumis ja Kristiine Kaubanduskeskus asuvad küsitluspunktid, kus käis oma seisukohta väljendamas üle 1200 inimese.

Elanike küsitlus küsimuses «Kas toetate tasuta ühistransporditeenusele üleminekut alates 2013. aastast Tallinna ühtse piletisüsteemi liinidel?» kestab nädala lõpuni.

Küsitlusel saavad osaleda isikut tõendava dokumendi alusel kõik vähemalt 18 aasta vanused, rahvastikuregistri andmeil Tallinna linnas elavad inimesed. Küsitluse läbiviimiseks on moodustatud kokku 40 küsitluspunkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles