Tallinn kaalub teehooldustööde munitsipaliseerimist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumekoristus Mustamäel.
Lumekoristus Mustamäel. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna abilinnapea Deniss Boroditš ja kommunaalameti juhataja Ain Valdmann tutvuvad kahe päeva jooksul Helsingis ja Vantaas teehooldustööde korraldusega.

Täna kohtutakse Helsingi aselinnapea Pekka Sauriga, kes tutvustab Tallinna kolleegidele teehoolduse korraldust Helsingis.

«Helsingi on erinevalt Tallinnast võtnud kogu linnatänavate hoolduse enda kohustuseks,» ütles abilinnapea Deniss Boroditš. «Peale seda, kui Tallinna kommunaalameti lepingupartnerid möödunud aasta novembri lõpus Tallinnas sadanud lume koristamisega hakkama ei saanud, analüüsime ka meie võimalikke lahendusi linna teehoolduse optimaalsemaks korraldamiseks,» selgitas Boroditš.

«Üheks võimaluseks on rakendada Helsingi kogemust ja minna ka Tallinnas üle kogu teehoolduse munitsipaliseerimisele.»

Eile pärastlõunal kohtusid Boroditš ja Valdmann Vantaa aselinnapea Jukka Peltomäkiga ning linnainsener Urpo Vainioga. Tutvuti Vantaa linna kaunistusvalgustuse projektidega ning teehooldustööde korraldusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles