Estonia puiesteel sajab krohvitükke

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Estonia pst 15 maja fassaadilt kukub kõnniteele krohvitükke.
Estonia pst 15 maja fassaadilt kukub kõnniteele krohvitükke. Foto: Margus Kruut

Tallinna kesklinnas Estonia puiestee ja Kentmanni tänava nurgal asuva maja fassaadilt pudeneb suuri krohvitükke.


«See juhtus eile õhtul kella kaheksa ajal. Olin tulnud just maha trollist nr. 3 ja asunud liikuma Solarise keskuse poole, kui umbes üks meeter enne mind kukkusid katuselt krohvitükid tänavale. Ehmatus oli ikka päris korralik,» rääkis Janar, kes kutsus kohale päästeteenistuse.

«Selle juures kõige enam imestas mind kohale saabunud päästjate suhtumine, et mida me siin nüüd teha saame, et kas võtame terve katuse maha. Selle peale ütlesin, et vast piisab ka lindist, et vähemalt keegi teine langevate krohvitükkide alla ei jääks ja vigastada ei saaks,» meenutas Janar.

Pärast eilset õhtut ei ole Estonia pst 15 maja juures suur midagi muutunud. Veel täna keskpäeva paiku vedelesid krohvitükid kõnniteel, mis oli turvalindiga suletud. Jalakäijad pidid hoonest möödumiseks kas lintide alt läbi pugema või üle jäätunud lumevalli sõiduteele ronima.

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles