Kasupoega kääridega tappa üritanud vanur pandi vangi

Martin Smutov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju maakohus.
Harju maakohus. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Harju maakohus saatis täna seitsmeks aastaks vangi oma kasupoega kääridega tappa üritanud 70-aastase mehe, kes on varem vangis istunud teise kasupoja tapmise eest.

Kohus tunnistas Viktor Grigorjevi süüdi mõrvakatses ning mõistis talle kolme aasta võrra lühema vangistuse kui nõudis talle kohtuvaidluses Põhja ringkonnaprokurör Rita Siniväli, kirjutas ERR Uudised.

Süüdistuse järgi tekkis Viktoril mullu suvel, ööl vastu 15. augustit Keilas oma kodus ühisel joomingul tüli 36-aastase kasupojaga.

Sõnavahetus läks üle rüseluseks, mille käigus lõi Viktor kasupoega mitu korda kääridega, mistõttu too sai eluohtliku vigastuse.

Seejärel jäid mõlemad mehed magama ning alles sama päeva lõuna paiku helistas Viktor kannatanu palvel kiirabisse ja too toimetati haiglasse, kus arstidel õnnestus operatsiooniga tema elu päästa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles