Edelaraudtee teeb homme vähemalt 14 sõitu

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edelaraudtee rong.
Edelaraudtee rong. Foto: Sille Annuk / Postimees

Edelaraudtee kavatseb diiselrongidega üle Eesti homme teenindada vähemalt 14 reisi.

Tallinnast väljub plaanide kohaselt Rapla-Türi-Viljandi suunal neli reisi, Narva suunal üks ning Tartu suunal kaks reisi, teatas ettevõte.

Tallinnasse saabuvad Rapla-Türi-Viljandi suunalt neli reisi, Narva suunalt üks ning Tartu suunalt kaks reisi. Tartust planeeritakse kahte väljumist Tallinna ja kahte Valga suunal, Tartusse saabub kaks reisi nii Tallinna kui Valga suunalt.

Edelaraudtee kommunikatsioonijuhi Kersti Gorstovi sõnul teeb ettevõte endast kõik oleneva, et rongiliiklus 8. märtsil hoolimata streigist toimiks.

«Suhtume haridustöötajate toetusstreiki mõistvalt. Samas on reisirongiliiklus seaduse järgi elutähtis teenus, mille toimivus tuleb tagada ka toetusstreigi ajal. Seetõttu planeerib Edelaraudtee käiku anda vähemalt 14 reisi, et võimaldada meie reisijatele ligipääs töö- ja elukohtadele,» ütles Gorstov.

Ettevõtte kommunikatsioonijuht toonitas, et kuna streigi täpsemad asjaolud selguvad ametühingute poolt alles vahetult enne streigi algust, siis võib 8. märtsiks planeeritud sõidugraafikus tulla ette muudatusi. «Palume reisijatelt mõistvat suhtumist,» ütles Kersti Gorstov.

Täpsem info Edelaraudtee 8. märtsi sõiduplaani koha on väljas ettevõtte kodulehel www.edel.ee, mille kaudu edastatakse ka operatiivselt infot võimalike muudatuste korral. Infot väljuvate ja saabuvate reiside kohta annab ka infotelefon 1447.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles