Öine Vahtkond registreeris 26. aprilliks kaks piketti

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öine vahtkond.
Öine vahtkond. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Kremli-meelne rühmitus Öine Vahtkond on registreerinud aprillirahutuste alguse teiseks aastapäevaks, 26. aprilliks Tallinnas kaks meeleavaldust.


Öise Vahtkonna liige Sergei Tšaulin on registreerinud 26. aprilliks kella 12-14.30 meelavalduse Hirvepargis, märkides selle teemaks demokraatlike väärtuste säilitamise nüüdisaegses Eestis.

Rühmituse teine liige Sergei Tõdjakov on registreerinud meeleavalduse 26. aprilliks kella 16-18 Tõnismäel rahvusraamatukogu vastas, kus asus pronkssõduri monument. Samas kohas said 26. aprillil 2007 alguse massirahutused. Ka selle piketi teemaks on märgitud demokraatlike väärtuste säilitamine nüüdisaegses Eestis.

Rühmitus tähistas aprillirahutuste aastapäeva pikettidega ka mullu 26. ja 27. aprillil. Siis toimusid piketid Tallinnas Musumäel, Lasnamäe turul, Kanutiaia pargis ja Linnahalli juures.

Tallinnas Tõnismäel asunud matmispaikades kaevetööde ettevalmistamine vallandas 26. aprillil 2007 massirahutused, millega kaasnesid rüüstamised, purustamised, süütamised ning vastuhakud võimuesindajatele. Rahutused kestsid Tallinnas ja Ida-Virumaal 28. aprillini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles