Tallinnas Teaduspargi tänaval põles tööstushoone

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästeauto. Foto on illustreeriv.
Päästeauto. Foto on illustreeriv. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Tallinnas Teaduspargi tänaval süttis laupäeva õhtupoolikul ligi 400-ruutmeetrine kahekorruseline tööstushoone, hetkel toimuvad järelkustutustööd.

Inimesi tulekahju puhkemise ajal hoones ei olnud, vahendas päästeameti pressiesindaja.

Häirekeskus sai teate põlengust kell 18.14, kui hoonest nähti tõusmas suitsu.

Päästetöödel osalesid Tallinna Lilleküla, Nõmme, Kesklinna ja Mustamäe päästjad ning tehnika, päästetöid juhib operatiivkorrapidaja. Sündmuskohale saabusid ka kiirabi ja politsei.

Hoone keskosas kontoriruumis toimus põlemine ning hoone oli suitsu täis. Päästjad kustutasid hoonet väljast ja seest, hoides nii ära tule leviku balloonideni, mida kasutati tehnika hooldusel ja remondil. Hoones on lisaks erinevale tehnikale ka värvitsehh. Õhtul kella kaheksa ajal oli tuli kontrolli all ning praegu toimub kontoriruumi tühjendamine põlevast materjalist ja lõplik kustutamine.

Ehitusregistri andmetel on ligi paarikümne aasta vanune telliskivist ja raudbetoonist hoone mõeldud masinate pesemiseks. Tulekahju tekkepõhjus on selgitamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles