Haabersti otsib 10 000–kroonise elutööpreemia saajat

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õiguskantsleri kinnitusel on linnaosavalitsuste ümbernimetamine piirkondlikuks ametiks seadusevastane.
Õiguskantsleri kinnitusel on linnaosavalitsuste ümbernimetamine piirkondlikuks ametiks seadusevastane. Foto: Liis Treimann

Haabersti linnaosavalitsus ootab ettepanekuid, kellele anda 10 000 krooni suurune elutööpreemia.

Preemia on Haabersti linnaosa autasu, mis antakse inimesele tunnustusena Haabersti linnaosale osutatud teenete või silmapaistvate saavutuste eest, teatas linnaosavalitsus.

Taotlusi preemia määramiseks on õigus esitada linnakodanikel, samuti linnaosas tegutsevatel linna- ja riigiasutustel ning juriidilistel isikutel.

Preemia andmise otsustab Haabersti linnaosa vanema poolt moodustatud komisjon, kuhu kuuluvad lisaks linnaosavanemale kaks Haabersti halduskogu esindajat ja kaks Haabersti linnaosavalitsuse esindajat.

Preemia annab üle linnaosa vanem Viktor Vassiljev iga aasta veebruaris korraldataval vabariigi aastapäeva tähistamisel.

Seni on preemia saanud korvpallitreener Ilmar Kaiv (2005.aaastal), zoosemiootik Aleksei Turovski (2006), kirjanik Herta Laipaik (2007) ja judotreener Andres Lutsar (2008).

Taotlused palub linnaosa esitada kirjalikult linnaosavalitsusele aadressil Ehitajate tee 109a, 13514 Tallinn.

Taotluses näidata ära preemia kandidaadi ees- ja perekonnanimi, sünniaeg, elukoht/kontaktandmed, elukutse või amet, töö- või teenistuskoht ning põhjendus preemia määramiseks.

Taotluste esitamise tähtaeg on 13. veebruar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles