Joobes sõidukijuhile määrati 20 päeva aresti

Raul Sulbi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lennart Rikk

23. jaanuaril pidas Põhja prefektuuri Ida-Harju politseiosakonna patrull kinni 26-aastase mehe, kes juhtis sõidukit alkoholijoobes ning üritas politsei eest põgeneda, Harju maakohus karistas 24. jaanuaril rikkujat 20-päevase arestiga.

Reedel kella 16 ajal märkas politseipatrull Maardus Fosforiidi tänaval liikuvat Mercedes Benz 250D, mille roolis istus juhtimisõigust mitteomav 26-aastane mees,
keda politsei on varem erinevate rikkumiste eest korduvalt karistanud, vahendas Põhja prefektuuri pressiesindaja.

Politseipatrull andis juhile peatumismärguande, mida viimane eiras ning püüdis põgeneda. Maagi tänaval jättis ta auto maha ning proovis politsei eest ära joosta.

Põgenemise käigus üle aia ronides tekitas mees kahele aia äärde pargitud autole kahjustusi. Politseinikel õnnestus rikkuja kinni pidada ja ta toimetati politseiosakonda, kus mehel tuvastati alkoholijoove.

Juba järgmisel päeval viidi ta valvekohtuniku ette ning Harju maakohus karistas 26-aastast meest 20-päevase arestiga.

«Raske ette kujutada veel ohtlikumat liiklusrikkujat,» sõnas Põhja prefektuuri liiklusjärelvalve talituse juht juhtivkonstaabel Elari Kasemets.

«Sel autojuhil puudus luba sõidukit üldse juhtida, lisaks sellele oli mees joobes ning ei allunud politsei korraldustele. Selline käitumine on täiesti vastutustundetu ja lubamatu,» lisas Kasemets.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles