Trollikoondis võtab peatustes toimuva suurema vaatluse alla

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harjumaalased saavad ühtse kuukaardiga ka Tallinna trollides sõita.
Harjumaalased saavad ühtse kuukaardiga ka Tallinna trollides sõita. Foto: Egert Kamenik

Ajendatuna kaks nädalat tagasi toimunud ja surmaga lõppenud traagilisest õnnetusest kavatseb Tallinna trammi- ja trollibussikoondis võtta teravdatud tähelepanu alla peatustes toimuva ning korraldab juhtidele täiendava juhendamise.

Tallinna trammi- ja trollibussikoondise (TTTK) liiklusteenistuse direktor Meelis Tartu ütles Tallinnapostimees.ee`le, et firma juhatusele tehti õnnetusest ajendatuna kaks ettepanekut.

Üks neist puudutab seda, et firma liiklusjärelevalve rühm hakkab senisest enam jälgima seda, kuidas käituvad juhid peatuses.

Teise ettepanekuna korraldatakse firma enam kui 400-le trammi- ja trollijuhile täiendav juhendamine, kus rõhutakse just reisijate teenindamisele.

12. jaanuari õhtul jäi Endla tänaval Taksopargi peatuses trolli peale jooksnud 13-aastase poisil käsi trolli uste vahele ning poiss kukkus sõitu alustanud trolli rataste alla ja hukkus.

Politsei algatas juhtumi uurimiseks kriminaalmenetluse, mis praegu käimas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles