Reformierakond: linnaraadiost kujuneks propagandaraadio

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Remo Holsmer.
Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni esimees Remo Holsmer. Foto: Reformierakond

Reformierakonna hinnangul võib linnavõimu poolt kaalumisel olevast linnaraadiost saada propagandaraadio, kus Keskerakond hakkab ette lugema oma suuri saavutusi ja tegemisi.


Tallinna volikogu Reformierakonna fraktsiooni ja partei Tallinna piirkonna esimehe Remo Holsmeri sõnul on linna seisukohalt kindlasti oluline, et hädaabiteated jõuaksid inimesteni, kuid seda infot saavad edastada rahvusringhääling ja eraraadiojaamad.

Ta märkis, et plaanitavas linnaraadios tahetakse aga edastama hakata ka päevauudiseid ning kultuuri-, noorte- ja haridussaateid.

«Teades Keskerakonna valitsemisstiili, siis just läbi nende «sõltumatute saadete» hakatakse raadioeetrist ette lugema oma suuri saavutusi ja tegemisi,» lausus Holsmer. «Ehk tulemuseks on maksumaksja raha eest tehtav propagandaraadio.»

Tema hinnangul ei ole Tallinna linnavalitsusele vist üldine keeruline majandussituatsioon kohale jõudnud. «Praegu sellise «toredusega» välja tulemine kõlab eriti küüniliselt,» lisas Holsmer. «Kui sel aastal kulutab linn avalikele suhetele ja propagandale 50 miljonit krooni, siis raadio loomine võtab kindlasti mõned head miljonid veel.»

Ta tõi võrdluseks, et sama raha eest saaks renoveerida mõne koolimaja või ehitada linna kaks uut lasteaeda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles