Tallinn hoiatab jääpurikate eest

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääpurikate aeg on käes
Jääpurikate aeg on käes Foto: Peeter Langovits

Ilmaprognoosi kohaselt langeb õhtul õhutemperatuur, siis muutub koristamata lumi nii teedel kui hoonete katustel ohtlikeks jääkamakateks.

Hoonete ja kinnistute haldajatel tuleks hoolikalt jälgida katustele kogunenud lumekuhilaid ja õnnetuste vältimiseks tuleb katused õigeaegselt jääkamakatest puhastada, teatas Raepress.

Tallinna Harku ilmajaamas mõõdeti täna kell 8 lumekatte paksuseks mõõdeti 19 sentimeetrit, õhutemperatuur oli -3 kuni -6 kraadi. Ilmaprognoosi kohaselt langeb õhutemperatuur õhtul kuni kümne miinuskraadini ja eelolevaks ööks on lubatud kuni 20 külmakraadi.

Tallinna kodulehel on firmade loetelu, kes pakuvad kinnistute ja hoonete vadajatele kõnniteede talvise libedusetõrje ja katustelt lume koristamise teenuseid. Informatsiooni saab ka Tallinna abitelefonilt 1345.

Tallinna Kommunaalametile laekunud andmetel vedasid tänavapuhastusfirmad täna öösel ja varahommikul linna tänavatelt välja 950 kuupmeetrit lund, libeduse tõrjeks kulus 146 tonni kloriide ja 6,2 tonni sõelmeid. Lund veeti välja peamiselt Tallinna kesklinnast, eelkõige vanalinna kitsastelt tänavatelt.

Koristamata kõnniteedest ja purikatest saab ööpäevaringselt teatada munitsipaalpolitsei korrapidajale numbril 14410 või aadressil mupo@tallinnlv.ee

Koristamata sõiduteedest oodatakse infot kommunaalameti aadressil kommunaal@tallinnlv.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles