Männiku kilehall lasti rebendi tõttu tühjaks

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile õhtul tekkis Männiku staadioni kilehalli rebend ning hall tuli õhust tühjaks lasta.


Nõmme linnaosavalitsuse pressiesindaja Jukko Nooni sõnul midagi traagilist ei toimunud ja ükski inimene ohtu ei sattunud. Nooni rõhutas ka, et kilehall ei varisenud mitte lumed raskuse all sisse, vaid pärast rebendi tekkimist lasti lihtsalt õhust tühjaks.

«Käisin ise ka seal ja rääkisin Mart Poomi ja Enn Loogiga, kes seal asju korraldab. Nende sõnul tekkis eile õhtul kilehalli rebend ja selle peale lõpetati treeningud ära ning saadeti inimesed hallist välja. Alles seejärel pandi seisma masinad, mis pumpavad sinna õhku, et kilehalli üleval hoida. Kui õhu pealelaskmine ära lõpetati, siis vajus kilehall lihtsalt tühjaks,» rääkis Nooni.

Kilehall kuulub jalgpalliklubile FC Nõmme United, kuid seal käivad ka teised klubid ning hall pidi olema väga tihedas kasutuses. «Kuna see on üks väheseid kohti, kus praegu jalgpalli saab mängida, siis saatis linnaosavalitsus saatis neile oma heakorratöölised appi, et saaks halli kiiresti uuesti püsti,» ütles Nooni.

Täna ennelõunal tegeleski hulk neoonvestides mehi halli puhastamisega lumest. Sündmuse asjaolude uurimisega tegeleb ka tehnilise järelevalve amet.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles