Mees ähvardas trammis rääkinud tüdrukuid relvaga

Oliver Kund
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Eile õhtupoolikul kella 16.45 paiku ähvardas meesterahvas Tallinnas Tartu maanteel liikunud trammis kaht tütarlast õhkpüstoliga. Mehe tegi kahjutuks kaasreisija, kes ta ka politseile üle andis.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Arno Põder ütles, et 59-aastast alkoholijoobes Jevgenit häirisid trammis valju häälega vestelnud kaks tütarlast.

Jevgeni käskinud tüdrukutel vaiksemalt rääkida, kuid neiud teda ei kuulanud. Selle peale haaras mees relvataolise eseme ja hakkas tüdrukuid sellega ähvardama.

Mehe tegi kahjutuks kaasreisija, kes Jevgenilt relva ära võttis. Kahtlustatava kinnipidanud mees suunas korrarikkuja Lubja tänava peatuses trammist välja ning helistas kella 16.45 ajal politsei hädaabi numbrile 110. Politseipatrull jõudis kohale mõne minutiga, relvaga ähvardanu ei olnud politseinike vastu agressiivne. Põdra andmetel on korrarikkuja kahjutuks teinud meesterahvas kaadrikaitseväelane.

«Jevgenil tuvastati alkoholijoove, võimaliku narkojoobe kohta praegu informatsioon puudub. Praegu on ta kinni peetud, aga vahi alla võetud ei ole, vaid saadeti kainenemisele. Meest ei olnud võimalik kohe üle kuulata,» sõnas Põder.

Tüdrukud politseile teadaoleval viga ei saanud. Jevgenit kahtlustatakse avaliku korra raskes rikkumises, karistusseadustiku järgi võib sellise rikkumise eest karistada rahatrahvi või kuni viieaastase vabadusekaotusega.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles