Hommikul trolli alla jäänud naine suri

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Trollid.
Trollid. Foto: Peeter Langovits

Täna hommikul juhtus Tallinnas Sõpruse puiestee ja Vilde tee ristmikul liiklusõnnetus, kus trolli alla jäi eakas naine, kes hiljem haiglas suri.


Õnnetus juhtus kella 9.45 ajal, kui 80-aastane Zinaida oli ületamas sõiduteed fooridega reguleeritud ülekäigurajal, teatas politsei pressiesindaja. Esialgsetel andmetel astus jalakäija teele keelava fooritulega.

Kohal käinud Nõmme komando päästjad vabastasid naise trolli alt ja andsid ta üle meedikutele. Naine viidi haiglasse, kus ta hiljem suri.

Põhja prefektuuri avariitalituse juht Rene Birk ütles, et eakad jalakäijad on paraku liikluses üks riskirühmi, kelle puhul on õnnetusse sattumise tõenäosus tavapärasest suurem ning kahjuks ka õnnetuse tagajärjed tihtipeale traagilisemad.

«Politsei kutsub kõiki üles olema eakate liiklejate suhtes eriti tähelepanelikud ning soovitab teistel jalakäijatel ohtu märgates kindlasti sekkuda,» rõhutas Birk.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles