Teletorni uus restoran võtab ilmet

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

4. aprillil avab külastajaile uksed Tallinna Teletorn, kus hakkab tegutsema ka hetkel veel nimeta  brasserie-restoran.


«Teletorni planeeritud mitmekülgset elamusteprogrammi täiendab brasserie-restoran, mille köögis hakkab korraldusi jagama üks Eesti tippkokki Priit Toomits,» ütles sihtasutuse Tallinna Teletorn juhataja Riina Roosipuu.

«Päevasel ajal kiiret teenindamist võimaldav brasserie täiendab iga külastaja kogemust tornis. Õhtuti on restoranis võimalik nautida nii á la carte menüüd kui ka lihtsamaid suupisteid – meie eesmärk on, et lisaks võrratule vaatele saaksid torni külastajad ka mõnusa maitseelamuse.»

Teletorn loodab restoranile nime leida konkursiga. «Kuulutame välja Teletorni uue restorani nimekonkursi, mille võitja saab auhinnaks tasuta õhtusöögi kuuele Teletorni lummava vaatega restoranis. Oma nimevariandi saab kirja panna meie Facebooki lehel või saata Teletorni kodulehele www.teletorn.ee – nimesid saab esitada 9. veebruarist 29. veebruarini,» rääkis Roosipuu.

Toomitsa sõnul hakkab Teletorni brasserie-restoran pakkuma roogi maailma köögist ehk siis kokku sulanduvad Eesti tooraine, Prantsuse klassikalised kastmed ja töövõtted, Jaapani tervislikkus ja värskus ning Aasia ja Tai teravus. «Loomulikult paneb kõigele punkti kaunis serveerimiskunst. Hea toit kokku sobitatud suurepärase veini ja fantastilise vaatega – see ongi 170 meetri kõrgusel olev uus ja modernne brasserie-restoran,» märkis Toomits.

Toomits on juhtinud varem selliseid kööke nagu restoran Atlantis Tartus, Ammende Villa Pärnus, Karl Friedrich ning Novell Tallinnas. Toomitsale on omistatud Eesti kolmas Cordon Bleu auraha ning ühtlasi on ta Eesti aasta koka võistluse võitja aastal 1998.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles