Stolitsa kohtumine lugejatega läheb linnale maksma kuni 35 000 krooni

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsuse venekeelne ajaleht Stolitsa korraldab pühapäeval Vene kultuurikeskuses kohtumise lugejatega, mis läheb linnale maksma 30 000 - 35 000 krooni.

Raepressi teatel on pühapäeval kavas lugejate kohtumised lehes kirjutavate huvitavate inimestega, kes räägivad Tallinna päevateemadest ja linna olevikust - minevikust.

Kohtumistel saavad lugejad suhelda nii esinejate kui toimetuse ajakirjanikega ja esitada neile küsimusi ajalehes ilmunud teemade kohta.

Lisaks on kavas on mitmekesine kultuuriprogramm, kus Raepressi teatel esinevad tuntud ja armastatud artistid. Õhtut juhivad Mihhail Vladislavlev ja Aleksandr Zukerman ning sissepääs üritusele on tasuta.

Ajalehe Stolitsa peatoimataja Jana Toomi sõnul läheb üritus linnale maksma 30 000 - 35 000 krooni. «Täpsemalt saab öelda siis, kui kõik esinejad arved esitavad, kuna momendil on mõned läbirääkimised veel pooleli,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles