Trollijuhid tahavad surma toonud õnnetuses olnud trolli numbrit muuta

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taksopargi peatuses hukkus trolli alla jäänud poiss.
Taksopargi peatuses hukkus trolli alla jäänud poiss. Foto: Põhja politseiprefektuur

Tallinna trollijuhid tahavad muuta Kristiine keskuse juures toimunud avariis olnud trolli numbrit, sest pärast uuesti liinile tulemist on reisijad suhtunud selle trolli juhtidesse eriti vaenulikult.

Tallinna trammi- ja trollibussikoondise juhatuse esimees Toomas Sepp rääkis, et 13-aastase poisi surma toonud traagiline õnnetus toimus 12. jaanuaril ning 16. jaanuaril läks numbrit 400 kandnud troll uuesti liinile.

Sepa sõnul oli ilmselt inimestele meedias avaldatud piltidelt trolli number meelde jäänud ning selle trolli juhtidesse suhtuti vaenulikult. Ta lisas, et ühtegi trolli pole kinnistatud konkreetse juhiga ning reeglina kasutab sama trolli 3-5 juhti.

Sepp märkis, et juhid tundsid end vaenuliku suhtumise tõttu ebamugavalt ning juhtide seas hakkas levima idee, et selle trolli numbrit võiks muuta.

Ta lausus samas, et firma juhatus pole ideed arutanud ning tema isiklikult seda ei poolda. Sepp ütles, et internetis on üleval trollihuviliste foorum, kus niikuinii pärast numbrivahetust hakkaks see info juba mõne aja pärast levima ning jõuaks nii ka rahva sekka.

Küll aga peaksid reisijad transpordifirma juhi sõnul mõistma, et praegu halva suhtumise osaks saavad juhid ei ole õnnetusega mingil moel seotud ja neid ei tohiks solvata. Samuti pole tema hinnangul õige nimetada 20 aastat liinil olnud ja nüüd traagilisse õnnetusse sattunud sõidukit mõrtsuktrolliks.

Sepp ütles, et õnnetuses olnud troll on praegu remondis. Õnnetuses olnud trollijuht viibib aga haiguslehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles