Nõmme turu kanalisatsioon ja elekter lähevad maksma 2,5 miljonit

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lammutustööd Nõmme turul.
Lammutustööd Nõmme turul. Foto: Peeter Langovits

Nõmme turu reovee-, sadevee- ja joogiveetrasside ning elektri- ja sideliinide rajaja leidmiseks korraldatud hangetel osales 14 pakkujat ning ühtekokku läheb trasside ehitamine linnale maksma 2,54 miljonit krooni.

Kanalisatsiooni rajamiseks tegi parima pakkumise AS Talter  hinnaga 1,16 miljonit krooni ning elektri-ja sideliinide ehitamiseks tegi soodsaima pakkumise AS ELTEL Networks hinnaga 1,38 miljonit krooni, teatas Nõmme linnaosa valitsus.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul jäid kanalisatsioonitrasside pakkumised hinnavahemikku 1,16 - 1,84 miljonit krooni ning elektri-ja sideliinide omad 1,38 - 1,77 miljonit krooni.

«Trassid peaksid kavade kohaselt valmima märtsi alguseks, pärast seda on kohe vaja uusi müügipindu ehitama hakata,» rääkis Vakra. «Praegu otsime liha ja kala müügiks mõeldud kaupluse ehitajat ning firmat, kes vastavalt projektile ehitaks ja paigaldaks uued müügikioskid ja -letid.»

Ta lisas, et ehitushangetel osalemiseks saab soovitaotlusi esitada kuni homseni ning pakkumiste esitamise tähtaeg on 28. jaanuar.

Renoveeritud Nõmme turg on kavas avada hiljemalt mai keskpaigaks.

Turuplatsi keskele ehitatakse paiksed sisemüügikioskid ning parklapoolsesse serva teisaldatavad välimüügiletid. Tänu teisaldatavatele müügipindadele saab turul tulevikus läbi viia ka vabaõhuüritusi või rajada talvel sobivate ilmastikutingimuste korral liuväli.

Turuplatsi keskele rajatakse väike purskkaevuga haljasala.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles