Tallinna linnapea murdis jalaluu

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalaluumurrust hoolimata oli Tallinna linnapea Edgar Savisaar täna linnavalitsuses kohal. Pildil tööpäeva lõpp.
Jalaluumurrust hoolimata oli Tallinna linnapea Edgar Savisaar täna linnavalitsuses kohal. Pildil tööpäeva lõpp. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnapea Edgar Savisaar kirjutas oma blogis, et murdis eile Hundisilmal lindudele toitu pannes jalaluu.

«Läksin eile hommikul enne tööle tulekut Hundisilmal oma rasvatihastele ja leevikestele teri ja pekki viima, nagu ma ikka seda olen teinud. Aga ei tea kuidas, läks jalg valesse asendisse ning libisesin ja kukkusin. Muidugi oli valus, aga mitte niivõrd, et ma oleksin koju jäänud,» kirjutas linnapea.

Savisaar tuli tööle, kuid astuda oli valus ning jalg oli ka parajalt paistes. «Mõned soovitasid, et mine lase jalast pilt teha, aga ma lõin käega ja ega õieti aega ka ei olnud. Päev oli pikk ja pärast seda tegin kodus viinakompressi, et jalga kuidagi rahustada. Öösel magasin normaalselt ja hommikul näis esialgu, et asi liigub paranemise suunas.»

«Tööle jõudes pani aga Merike Martinson oma arstisõna maksma ja viis mind Magdaleena haiglasse pilti tegema. Seal tuvastati, et jalaluu on murdunud,» kirjutas Savisaar.

Linnapeale lubasid arstid kipsi viieks nädalaks ning pärast seda tuleb veel teha kaks kuud järelravi. «Linnarahva rahustamiseks olgu öeldud, et mul on head abilised ja ma kavatsen ka ise Tallinna asjadel silma peal hoida,» kirjutas Savisaar.

Linnavalitsuse nõunik Liina Oja ütles Postimehele, et täna oli linnapea igal juhul tööl, kuid ei osanud tema edasiste plaanide kohta midagi öelda. «Kui linnapea peaks haiguslehe või puhkuse vormistama, siis tõenäoliselt kajastub see ka linnapea eelinfos Tallinna kodulehel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles