Tallinnas sadas maha kuue sentimeetri paksune lumekiht

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinas tuli taas maha lumi. Fotol eelmise suure lumesaju järel ehk novembri lõpus pealinna uputanud lund koristav töömees.
Tallinas tuli taas maha lumi. Fotol eelmise suure lumesaju järel ehk novembri lõpus pealinna uputanud lund koristav töömees. Foto: Toomas Huik

Tallinna kommunaalameti hooldusosakonna teatel tuli öösel kella veerand ühe ajal alanud ja kella kuue paiku hommikul lõppenud lumesajuga maha kuus sentimeetrit lund.

Kõige tihedam oli lumesadu kella kolme ajal öösel, teatas Raepress. Tänavapuhastusfirmad vedasid täna hommikupoole ööd linnast välja kokku 468 kuupmeetrit lund.

Kommunaalameti lepingupartneritel AS Jaaksoni Linnahooldusel, Tänavapuhastuse ASil ja Teho Eesti Teehooldus OÜ-l oli kokku väljas 84 tänavapuhastuse masinat, millest 47 olid puistursahad. Libeduse tõrjeks kulus 11,6 tonni sõelmeid.

Kommunaalametist saadud ilmavaatluse andmete kohaselt püsib ilm Tallinnas täna päeval sademeteta ja temperatuur on -1 kraadi piires. Homme on taas vähese lumesaju võimalus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles