Nõmme turu kommunikatsioonide hanked said 14 pakkumist

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel sügisel nägi Nõmme turg nii välja.
Veel sügisel nägi Nõmme turg nii välja. Foto: Toomas Huik

Tallinna Nõmme linnaosa valitsuse korraldatud riigihangetele Nõmme turu reovee-, sadevee- ja joogiveetrasside ning elektri- ja sideliinide rajaja leidmiseks laekus tähtajaks kokku 14 pakkumist.

Nõmme linnaosa valitsuse linnavara osakonna juhataja Margus Nõlvak rääkis BNSile, et kanalisatsioonitrasside väljaehitamiseks laekus 11, elektri- ja sideliinide rajamiseks kolm pakkumist.

«Praegu kontrollime pakkumiste kutse- ja kvalifitseerimisnõuetele vastavust. Eduka pakkuja loodame välja selgitada lähipäevade jooksul,» ütles Nõlvak, kelle sõnul saab pärast seda rääkida ka pakkumiste hinnavahemikust.

Lisaks ootab Nõmme linnaosa valitsus reedeni osalemistaotlusi Nõmme turu liha- ja kalamaja rajamiseks ning turu kioskite ja müügilettide ehitamiseks ja paigaldamiseks korraldatud hangetele.

Nõlvak rääkis, et nendele hangetele pakkumiste esitamise tähtaeg on 28. jaanuar.

Nõmme linnaosa vanem Rainer Vakra on varem öelnud, et kava kohaselt lõppevad Nõmme turu lammutustööd 21. jaanuaril. Seejärel saab jätkata vee-, kanalisatsiooni- ja elektrisüsteemide rajamise ning uute kioskite ning lettide ehitusega.

Vakra sõnul on renoveeritud Nõmme turg plaanis avada hiljemalt mai keskpaigaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles