Laupäeval avatakse Kännu Kuke turul uisuplats

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liuväli Harju tänava ääres.
Liuväli Harju tänava ääres. Foto: Peeter Langovits

Mustamäe rahvale juba koduseks saanud Kännu Kuke turuplatsil avatakse eeloleval laupäeval, 28. jaanuaril uus liuväli.

Vilde tee 75a aadressil asuv Kännu Kuke turg ja sinna esmakordselt rajatav jääväljak asub sobivalt linnaosa keskel ning sinna pääseb hõlpsalt nii jala kui ühistranspordiga.

«Tegime jääväljaku talvel jõudeseisvale turuplatsile, sest seal on uisutamiseks kõik tingimused olemas,» ütles Mustamäe linnaosa vanem Helle Kalda. «Mustamäelastel on nüüd koht, kus mõnusalt aega veeta, jääb üle vaid loota kargete talveilmade jätkumisele. Oleme igal talvel oma elanikele üritanud pakkuda tervislikke ajaveetmise võimalusi, loodan, et vastrajatud uisuplats pakub rõõmu nii väikestele kui suurtele talispordisõpradele.»

Uuel liuväljal saab uisutada iga päev kella 10 - 21, niikaua kui ilmaolud seda lubavad. Uisuplats on valgustatud ja seal peab korda turvamees. Loomulikult on uisutamine linnarahvale tasuta, kuid tritsud tuleb ise kaasa võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles