Politsei eest pagenud juhiloata roolijoodik saadeti arestimajja

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roolijoodik.
Roolijoodik. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Harju maakohus määras täna 16-päevase aresti mehele, kes tabati eile õhtul Mustamäel joobnuna kiirust ületamast ja kes püüdis politsei eest põgeneda.

38-aastane Arvo sõitis eile kella 21 ajal Mustamäel Sõpruse puiesteel mitte vähem kui 86 km/h ning eiras politsei peatumismärguannet, teatas Põhja prefektuur. Pärast peatumist selgus, et mees oli alkoholi tarbinud, samuti puudus tal juhtimisõigus.


Viimati tabas politsei Arvo autoroolist möödunud aasta oktoobris, mil ta tabati alkoholi tarbinuna autoroolist Tallinna-Tartu maanteel. Ka eelnevalt oli ta aasta jooksul neljal korral tabatud autot juhtimast ilma juhtimisõiguseta, alkoholi tarvitanuna ning ületades lubatud sõidukiirust.

«Paraku on jätkuvalt meie keskel liikluses ka selliseid autojuhte, kes ei hooli ülejäänute elust ega tervisest, rääkimata liiklusseadusest,» ütles Põhja prefektuuri liiklusjärelevalve talituse juht Elari Kasemets. Ta lisas, et politsei üheks peamiseks eesmärgiks ongi tabada ja eemaldada liiklusest selliseid paadunud rikkujaid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles