Tavatult palju firmasid tahab Pirita muruplatse koristada

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lillepi park Pirital.
Lillepi park Pirital. Foto: Liis Treimann

Kui varasematel aastatel on Pirita linnaosa haljasalade puhastamise riigihankest huvitanud olnud vaid üksikud firmad, siis tänavu on hanke dokumente käidud välja võtmas juba 14 korral.

Linnaosavalitsus on praeguseks välja kuulutanud kaks hanget, millega otsitakse ettevõtteid, kes hoolitseksid järgneval kolmel aastal Pirita ranna eest ja korraldaksid ka linnaosa haljasalade korrashoiu, teatas linnaosa valitsus. Linnaosa hinnangul on tavatu huvi tekitanud valitsev majanduslangus.

Pirita linnaosa vanem Tiit Terik lausus, et eelkõige annab tavapärasest suurem huvi hangete vastu lootust, et teenus saadakse linnaosa jaoks võimalikult soodsa hinnaga. «Eks praeguses majandussituatsioonis püütakse ikka esitada märksa konkurentsivõimelisemaid pakkumusi ning sellest linnaosa loomulikult vaid võidab,» sõnas ta.

Seejuures on haljasalade koristushanke vastu huvi tundnud ka ettevõtted, kelle tegevus ehk otseselt haljastusega kokku ei puutugi, märkis linnaosa linnamajandusosakonna juhataja Merike Kalam.

Kuna pakkumisi hankele võetakse vastu veel ka 2. märtsil, siis võib oletada, et 14 potentsiaalset huvilist ei pruugi olla lõplik resultaat. Viimased kolm aastat on Pirita linnaosa heakorra eest hoolitsenud AS Wireless Trade ning hooldust vajavaid haljasalasid on Pirital 588 751 ruutmeetrit.

Riigihange Pirita ranna puhastaja leidmiseks järgnevaks kolmeks aastaks kestab veel kuni 10. märtsini ning seni on viimasel kuuel aastal Pirita ranna korrashoiu eest hoolitsenud OÜ Grün-E.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles