Fotokonkursi «Tallinna valgus» võitjad on selgunud

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvesära.
Talvesära. Foto: Juhan Ressar

Linnavalitsus kinnitab homsel istungil fotokonkursi «Tallinna valgus» võitjad.


Konkursikomisjoni ettepaneku kohaselt tunnistatakse 2011. aasta parimaks fotoseeriaks Juhan Ressari «Sädelev linn» ja avaliku hääletuse parimaks Kristofer Jermolovi «Elu tuli».

Fotokonkursile «Tallinna valgus» sai võistlustöid esitada mullu 27. novembrist kuni käesoleva aasta 10. jaanuarini. Konkursi tingimused nägid ette kolmest fotost koosneva pildiseeria esitamist.

Esitada võis 2011. aasta jooksul jäädvustatud fotosid erinevatest tule ja valgusega seotud sündmustest Tallinna avalikus linnaruumis. Oodatud olid fotod sündmustest «Tule ja jää pidu», «Valgus kõnnib Kadriorus» ja fotod linnaruumi ülesseatud jõulukaunistustest.

Samuti oodati fotosid, millele on jäädvustatud loodusliku ja kunstliku valgustuse kooskõla ning kontraste ja jõulude ning aastavahetuse meeleolust kantud linnavaateid. Avalik hääletamine toimus konkursi kodulehel 11. jaanuarist kuni 17. jaanuarini. Konkursile esitati 99 võistlustööd.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles