Lapsevanemate kooliinfo voldikud maksid 830 eurot

Merike Teder
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Infovoldik tänavu kooli minevate laste vanematele.
Infovoldik tänavu kooli minevate laste vanematele. Foto: Toomas Huik

Haridusamet tellis tänavu sügisel kooli minevate laste vanematele elukohajärgse kooli määramise korra selgitamiseks 5000 voldikut, mis läksid maksma 830 eurot.

Voldikud on mõeldud lapsevanematele, kelle lapsed astuvad 2012. aasta sügisel esimesse klassi, need annavad infot Tallinna uue koolimääramise korra kohta ning vastavad sagedamini ette tulevatele küsimustele.

«Voldikuid levitatakse peamiselt lasteaedades ja koolides, lisaks ka haridusametis ja linnavalitsuse infosaalis,» ütles haridusameti pressiesindaja Leini Jürisaar.

Voldikuid telliti 5000 eksemplari, millest 3000 on eesti ja 2000 vene keeles.

Rahvastikuregistri järgi peaks sel sügisel kooliteed alustama 4401 last, kuid haridusameti varasemate kogemuste põhjal on number mõnevõrra väiksem nende arvelt, kes lähevad era- või riigikooli või elavad välismaal. Nii peaks linna hinnangul sügisel linnakoolidesse minema umbes 4000 õpilast, neist umbes 37 protsenti soovib õppida venekeelses koolis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles