Harku ringil suri terviserikke tagajärjel suusataja

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusataja Nõmme terviserajal.
Suusataja Nõmme terviserajal. Foto: Andres Haabu

Täna ennelõunal suri terviserikke tagajärjel Nõmme-Harku suusaringi 11. kilomeetril kokku kukkunud suusataja.


Kiirabil meest elustada ei õnnestunud. Välimuse järgi hinnates võis mees olla 60. aastates, teatas Nõmme linnaosavalitsus.

Nõmme spordikeskuse juht Toomas Klasen ütles intervjuus raadio Kukule, et umbes kell 11.40 tuli keskusesse teade, et raja 11. kilomeetril on vanem meesterahvas kokku kukkunud. Klaseni sõnul kiirabi sündmuspaigale ligi ei pääsenud ja kohale sõitsid spordikeskuse mootorsaan ja kelk, mis toimetasid kannatanu meedikute juurde. Kiirabil meest elustada ei õnnestunud.

Klasen ütles, et õnnetusi on neil varemgi juhtunud ja inimesed on saanud külmakahjustusi. Ta lisas, et tulevikus kaalutakse suusarajale infotahvlite paigaldamist, kus oleks üleval teave, kuhu helistada ja kuidas käituda, kui ollakse suusarajal hätta sattunud.

«Selle traagilise juhtumi taustal soovin, et inimesed püüaksid sportides oma võimeid ja terviseseisundit hinnata end liigselt koormamata. Võimalusel võiks trenni teha kaaslasega, kes probleemide korral saaks kiirelt reageerida. Igal juhul tasub metsaradadele minnes lähedastele oma plaanidest teada anda,» sõnas Nõmme linnaosa vanem Erki Korp.

Nõmme linnaosa valitsus ja Nõmme spordikeskus avaldavad kaastunnet lähedastele.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles