Tallinna kesklinnas tabati üheksa joobes juhti

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Eile hilisõhtul tabasid korrakaitsjad Tallinna kesklinnas üheksa alkoholi tarvitanud autojuhti, kellest kahel oli joove niivõrd suur, et alustada tuli kriminaalmenetlust.


Põhja prefektuuri liiklusteenistuse vanema Sirle Pai sõnul näitab see juhtide hoolimatust nii iseenda kui ka kaasliiklejate elu ja tervise suhtes.

«Kui mõelda, et iga sajas kesklinna liiklejast ei ole tegelikult võimeline autot korrektselt juhtima ning arvestades nädalavahetuse kesklinna liiklussagedust, seda ka jalakäijate näol, õõnestab selline olukord oluliselt minu kui liikleja turvatunnet. Inimestel tuleb aru saada, et hetkeemotsioonide põhjal käitumine võib lõppeda väga traagiliste tagajärgedega. Me keegi ju ei tahaks, et sellest arusaamine nõuab ohvreid meie peredest või sõprade seast,» märkis Pai.

Politsei paneb liiklejatele südamele, et nähes alkoholi tarvitanud inimest autorooli istumas, tuleks viimast kindlasti takistada või anda sellest teada politsei lähinumbril 110.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles