Parts nimetas Tallinna tasuta ühistranspordi ideed rumalaks

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juhan Parts.
Juhan Parts. Foto: Priit Simson.

Tallinna linnavalitsuse lubadus luua järgmisel aastal pealinlastele tasuta ühistrasport on rumal, arvas majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts.

Partsi sõnul on tema kogemus koostööst transpordi valdkonnas Tallinna linnaga selline, et olulised suured projektid ei liigu edasi, sest Tallinna linnal pole minimaalsetki kaarahastamise võimalust või on muud takistused, vahendab ERR Uudised.

«Ütleme, et ideena ma pean seda pigem rumalaks ideeks,» ütles minister.

Tallinna linnavolikogu Reformierakonna fraktsiooni aseesimees Martin Kukk meenutas, et hiljuti küsisid linnaelanikud raha juurde lasteadadele nende kordategemiseks, mida linnavalitsus ei leidnud.

«Aasta tagasi küsisid Tallinna tudengid sõidusoodustust, mida Tallinna linnavalitsus ka ei leidnud, viidates rahanappusele – nüüd on küsimus, kust see 20 miljonit eurot võetakse,» ütles Kukk tasuta ühistranspordi suurele maksumusele viidates.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles