Tasuta prügi vastu võttev Pääsküla jäätmejaam alustas tööd

Urmas Seaver
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäätmejaam
Jäätmejaam Foto: Marina Puškar.

Aasta alguses alustas tööd linlastelt ja Saue valla elanikelt tasuta prügi vastu võttev Pääsküla jäätmejaam ning erinevalt teistest omataolistest on see lahti seitse päeva nädalas.

Elanikelt võetakse jäätmejaamas tasuta vastu töötlemata puitu (ka jõulukuuski), vanametalli, plasti, klaasi, eelsorteeritud ehitusjäätmeid, paberit ja pappi, autorehve, elektri- ja elektroonikajäätmeid, pakendeid ja kodus tekkinud ohtlikke jäätmeid, teatas Raepress.

Kasutuskõlbliku vanamööblit võetakse jäätmejaamades üldjuhul vastu tasuta, kuid mööbliesemete kasutuskõlblikkuse üle on õigus otsustada jäätmejaama operaatoril. Sortimata ehitusjäätmeid, riideid ja vanamööblit võetakse vastu lähtuvalt operaatori hinnakirjast.

Erinevalt teistest Tallinna jäätmejaamadest on Pääsküla jäätmejaam lahti kõikidel nädalapäevadel (v.a riiklikud pühad). Jäätmejaam on avatud esmaspäeviti, teisipäeviti ja reedeti kl 14-19, kolmapäeviti, neljapäeviti ja laupäeviti 10-15 ja pühapäeviti 12-17.

Teised Tallinna jäätmejaamad, mis asuvad aadressidel Artelli 15, Paljassaare põik 9a, Suur-Sõjamäe 31a on avatud kolmapäeval, neljapäeval ja reedel 14-19 ning laupäeval ja pühapäeval 10-15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles